בתיאום טלפוני
פראסדו מתמחים באירועי בשר ויין. פראסדו ודביר הבעלים, מזמינים את אוהבי הבשר למפגש יחיד מסוגו, על טהרת הבשרים במעשנות. במהלך הביקור בפראסדו, תכירו נתחים ייחודיים משובחים, תלמדו על שיטות צלייה ועישון, תראו את המעשנות מעשה ידיו של דביר, ותסעדו כפי שלא סעדתם מעולם.
האירוח בפראסדו כולל סעודת אבירים משובחת, בסגנון אכול כפי יכולתך, סדנת בשרים, מבחר עשיר של נתחי בשר, בשיטות צלייה ועישון ייחודיים, קצביית בוטיק, מקררי יישון, מעשנות עבודת יד, מוצרי בשר ייחודיים ושפע של יין מקומי ללא הגבלה.
מבין המנות המוצעות:
צ'וריסו עבודת יד, צלויים במעשנות לוהטות
פרפר הודו מושרה במרינדת גרידת לימון, שום ושמן זית
עופות שלמים במרינדה צלויים על חרבות
אסאדו עגל צלוי, במשך 6 שעות, במעשנות פחם הדרים וענפי חרוב עבודת יד
נתחי אנטריקוט מיושנים במקום ומעושנים במעשנות בית
כתף בקר מיושן ומעושן
דנבר קאט משובח מיושן ומעושן במעשנת פחם הדרים
תוספות חמות של מיני ירקות אנטיפסטי צלויים במעשנות
קינוח בננה Boat , סירות בננה צלויות במעשנת.
שפע של יין מקומי
אווירת בוקרים כפרית גלילית, ומוזיקת קאנטרי נעימה
פראסדו בשרים, אהבה לבשר וחברים.
מגוון סעודות אבירים לקבוצות קטנות, לאירועי חברה וחתונות. בקצבייה בכורזים, ביקב דלתון, ביקב הר אודם, או אצלכם בגינה, במפעל, או בעבודה. אירועי הבשר של פראסדו, מגיעים עם המעשנות והבוצ'רים, לכל אירוע.
* משך הסעודה 3-4 שעות.
* מתאים לקבוצות בלבד, מינימום 10 סועדים, מקסימום 1500.
* הקצבייה, המסעדה והבשרים, כשרים.