ההצגה פיטר פן של התיאטרון הקלאסי לילדים, הינה עיבוד לבמה של סיפרו הקלאסי הנודע של: ג'יימס מתיו בארי, אודות הילד המופלא והקסום, שאינו מתבגר, ועלילותיו רבות הפעילות והמתח, עם ילדי משפחת דארלינג, בארץ "לעולם לא".
עפ"י רב המכר מאת רינת פרימו. ההצגה זוכה 3 פרסי הבמה: הצגת השנה, במאי השנה, עיצוב התלבושות של השנה. במקום סודי, לא רחוק מכאן גרה משפחה מיוחדת במינה: אמא אווה וילדיה איה, אי, אח, ואאוץ'...
רציתי שתדע - הצגה מוסיקלית משירי עוזי חיטמן. בחופשת הקיץ מגיע עידו השובב לבקר את סבא יהודה בקיבוץ. שם הוא פוגש את דודו המבולבל, עדנה הפרה שאוהבת לשיר ולרקוד ועוד הרבה חברים טובים ומגניבים.
הפקה חדשה וסוחפת של המחזמר המצליח "הכבש הששה עשר", המעניקה הזדמנות ליהנות ולהתרגש מהשירים והלחנים הנפלאים כגון: "גן סגור", "הילדה הכי יפה בגן", "אני אוהב", "לילה טוב", "איך שיר נולד" ורבים אחרים.
טרופותי- עכבר מתהלך לו ביער ומחפש אגוז לאכול. בדרך הוא פוגש, בזה אחר זה, שועל, ינשוף ונחש המבקשים לטרוף אותו, אך העכבר מלא התושייה מזהיר אותם שתיכף יגיע למקום חבר שלו, טרופותי, שהוא מפלצת גדולה ורעבה.
כוכב הילדים רוי בוי יוצא בהצגה חדשה לילדים ולכל המשפחה, בואו הצטרפו לרוי בוי להרפתקאה ביער הסודי עם חבריו הטובים. הצגה רבת משתתפים, צבעונית, מצחיקה, מוזיקלית לילדים ולכל המשפחה.
אחת המפורסמת מהצגות ילדים על פי סיפרו של לוין קיפניס. ההצגה "סבא אליעזר והגזר" היא שילוב של סיפור הדחליל ושיר הגזר. בהצגה נפגוש את סבא אליעזר שכל דאגתו היא לטפח את הגזר אשר אותו זרע בפינת הגינה.